SORRY, YOU NEED JAVASCRIPT TO ACCESS THIS WEBSITE.

СТАТТІ

Короткий огляд відгуків в іноземній пресі

BASLER ZEITUNG
"Диво-піаніст"

NEUE ZURCHER ZEITUNG
"Олексій Ботвінов грав чистим мов перлина звуком. Як завжди"

ST.GALLER TAGBLATT
"Видатна інтерпретація"

ОДЕСА – ЦЕ ПРИХОВАНИЙ СКАРБ!

Олексій Ботвінов – засновник фестивалю в українському портовому місті – розповідає про красу самого європейського міста пострадянського простору.

Даніель Хоуп: Олексію, ти засновник фестивалю ODESSA CLASSICS в Україні – розкажи про це.

Олексій Ботвінов: Моя ідея була у тому, щоби створити фестиваль європейського рівня, повернути Одесу на європейську музичну карту. Україна – молода держава, яка незалежно існує після розпаду СРСР із 1991 року. Культурний обмін між Європою та Одесою в останні два десятиліття був ускладнений, хоча ми маємо чудових артистів та концертні зали.

Український піаніст Олексій Ботвінов розпочав новий рік з аншлагів у Німеччині

Знаменитий український піаніст Олексій Ботвінов розпочав 2019 рік серією концертів у Німеччині, які пройшли у повних залах і з величезним успіхом, ставши справжнім подарунком шанувальникам класичної музики.

Глибше за море

Odessa Classics за три роки став найвизначнішою подією в класичній музиці

Фестиваль задовольнив найрізноманітніші смаки вибагливої публіки, і в цьому заслуга Олексія Ботвинова, надзвичайно сміливого музиканта, який знову ризикнув зробити фестиваль «з нуля», за спонсорські гроші. Відверто кажучи, таким фестивалем як Odessa Classics держава повинна пишатися і робити все можливе, щоб він зростав і далі, паралельно розвиваючи культурний і туристичний ландшафт Одеси.

Завантажити ще